Cartotaal, inbouw en verkoop van mobiele communicatiemiddelen, auto electronics en bedrijfswageninrichting.


 

Alarmsystemen

Alarmsystemen zijn vandaag de dag helaas noodzakelijk om uw auto te beschermen tegen diefstal. Het aanbod aan systemen is echter zeer divers. CARtotaal geeft u graag een passend advies!

Het type alarm wat in uw auto ingebouwd kan worden, is afhankelijk van de leeftijd en de uitvoering van uw auto. Moderne auto's zijn vaak  voorzien van een zogenoemd Can-Bus besturingsysteem. Hierop kan een digitaal alarm worden aangesloten wat bediend wordt met de originele afstandbediening van de auto.

Als de auto wat ouder is wordt vaak een analoog alarm gebruikt met een aparte handzender. Afhankelijk van de uitvoering van de auto wordt met de extra handzender het alarm geaktiveerd, alsmede de centrale deurvergrendeling van de auto.

CARtotaal is aangesloten bij de Stichting Certificatie Motorrijtuigbeveiliging ( SCM). Alle alarmen die wij inbouwen zijn dus erkend goedgekeurd en voorzien van een certificaat, welke u desgewenst aan de verzekeringmaatschappij kunt voorleggen.

De klasse van het alarm wordt vaak bepaald door eis van de verzekeringmaatschappij. Wij kunnen voor klasse 1 t/m 5 een certificaat uitschrijven voor zowel uw auto , motor , camper , en ook vrachtauto's.