Cartotaal, inbouw en verkoop van mobiele communicatiemiddelen, auto electronics en bedrijfswageninrichting.


 

Bedrijfswageninrichting

Bedrijven die reparatie of onderhoudsopdrachten uitvoeren op locatie, kunnen niet zonder een goede bedrijfswageninrichting. Een professionele inrichting van uw bedrijfswagen biedt u twee belangrijke voordelen:

Veiligheid
In een goed ingerichte bedrijfswagen is uw gereedschap veilig opgeborgen. Zo voorkomt u dat ge-reedschap bij plotseling remmen gaat rondslingeren. Door de G-krachten die hierbij vrijkomen, weegt een hamer namelijk meer dan een kilo en kan ernstig letsel veroorzaken. Voor uw eigen veiligheid én die van uw medepassagiers is het dus raadzaam om uw auto professioneel in te richten.

Efficiëncy
In een profesioneel ingerichte bedrijfswagen vindt u gemakkelijk wat u zoekt. Uw auto wordt een mobiele werkplaats, waar al uw gereedschap een vaste plek heeft. U hoeft nooit meer te zoeken. Dat scheelt u tijd... en dus ook geld!

Modul system
CARtotaal is officieel dealer van Modul System, het modulaire inrichtingssysteem voor bedrijfs-
wagens. Het Modul Systeem biedt u meer dan honderd mogelijkheden variërend van ladeblokken tot legborden tot werkbanken. Als u uw wensen aan ons doorgeeft, stellen wij een inrichting samen die naadloos aansluit op uw specifieke behoeften!